Na Letné se již od úvodního hvizdu sudího Fraňka děly zajímavé věci. Hodně vzrušení přinesla šestá minuta, kdy nejprve došlo v pokutovém území hostů ke střetu Šurala se Skác

elem, hlavní sudí ale pokutový kop neodpískal a z následného rychlého protiútoku otevřel skóre, po přihrávce Matouška, Miroslav Slepička.

Sparťané poté přebrali herní iniciativu a vytvořili si řadu šancí. Naráželi ovšem na vynikajícího Švengera a také brankovou konstrukci, která zastavila pokus Plavšiče. Právě srbský záložník byl ale ve 38. minutě zastaven nedovoleně v pokutovém území a tentokrát už Pavel Franěk, po kunzultaci s videorozhodčím ukázal na penaltový puntík, ze kterého se nemýlil Kanga. Další důležitý moment duelu přišel za čtyři minuty. Tregler stáhl unikajícího Tetteha a zamířil předčasně do sprchy, což určilo ráz následujícího průběhu utkání. Hosté se zatáhli do defenzivy, kterou se domácí snažili dobývat. Ještě před půlí trefil Stanciu břevno a po změně stran se několikrát znovu zaskvěl Švenger, který odolával až do 69. minuty, kdy ho prostřelil Chipciu.

Zdálo se, že Sparta v pohodě dokráčí za dalšími třemi body. Svůj náskok mohla několikrát navýšit, leč se snažila marně. A přišel trest. V 86. minutě nejprve korunoval svůj vynikající výkon Milan Švenger, jenž zneškodnil tutovky Tetteha a Radakoviče, následný dlouhý odkop podskočil Frýdek, čímž umožnil Antwimu sólový únik na branku. Ghanský záložník zachoval chladnou hlavu, střelou na zadní tyč zmrazil Letnou a srovnal na konečných 2:2. „Chtěli jsme hrát útočně. Po vyloučení jsme se zatáhli a nakonec vybojovali bod. Ale chtěli jsme vyhrát, “ řekl kouč Csaplár.

Sparta Praha – 1. FK Příbram 2:2 (1:1). Branky: 38. Kanga, 69. Chipciu – 6. Slepička, 86. Antwi. ČK: 42. Tregler. Rozhodčí: Franěk – Moláček, Vlasjuk.

Sparta: Nita – Chipciu, Kaya (66. Vatajelu), Radaković, Costa (83. Štetina) – Stanciu, M. Frýdek, Kanga, Plavšić – Šural, Tetteh.

Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel – Květ, Kilián – Fantiš (57. Antwi), Matoušek, Rezek (44. Soldát) – Slepička (46. Hlúpik).

Fotbalové utkání Fortuna ligy mezi celky AC Sparta Praha  a 1. FK Příbram 19. srpna v Praze. Červenou dostal Jaroslav Tregler.
Sparťané nevyužili dlouhou přesilovku. S Příbramí jen remizovali