Utkání nabídlo řadu soubojů, ale také šancí. Diváci se tedy rozhodně nenudili. Příbramský trenér Csaplár byl nucen během prvního poločasu hned dvakrát střídat, když nejprve ze hřiště odkulhal Zápotočný a čtvrt hodiny po něm i Jandera.


Vše podstatné se nakonec odehrálo ve druhém dějství. Hned po prvním rohovém kopu se mohli radovat hosté. Na centr si naběhl Chlumecký a hlavou překonal Boháče. Domácí fotbalisté se okamžitě vrhli do útoku a za tři minuty bylo vyrovnáno, když se konečně prosadil Ayong. Po hezké individuální akci propálil Porcala a zaznamenal svou první letošní branku ve druhé lize.


Příbramští fotbalisté byli i nadále aktivní. Matoušek postupoval sám na Porcala, ale ten jej skvěle vychytal, stejně jako následný pokus Květa z hranice šestnáctky.


Rozhodující branka zápasu přišla v 67. minutě. Matoušek si zaběhl za obranu na centr Květa, posunul si míč okolo vybíhajícího Porcala a z dvaceti metrů skóroval do odkryté svatyně.


Varnsdorf mohl následně bleskově srovnat. Boháč však oba pokusy z bezprostřední blízkosti senzačně vyrazil na roh.
V době, kdy se hosté nadechovali k závěrečnému náporu, znovu utekl obraně Matoušek a i další své sólo zakončil přesně, tentokrát tvrdou ranou ke vzdálenější tyči.

Ilustrační foto
KrimiMix: Příbramák vyhrožoval ženě podpálením domu


Příbram tak zvítězila podruhé v řadě a znovu se posunula druholigovou tabulkou vzhůru, zatímco Varnsdorf dál čeká na první vítězství v sezoně a s jedním bodem zůstává poslední.

Příbram - Varnsdorf 3:1 (0:0)


Branky: 51. Ayong, 67. Matoušek, 89. Matoušek – 48. Chlumecký. ŽK: 55. Květ, 78. Grajciar – 9. Bílek, 63. Kozma, 88. W. Da Silva, 89. Chlumecký. Rozhodčí: Matějček.

1.FK Příbram: Boháč – Kodr, Zápotočný (15. Tregler), Květ (74. Kvída), Skácel – Kilián, Matoušek – Danoski, Holý, Grajciar – Jandera (31. Ayong). 


FK Varnsdorf: Porcal – Chlumecký, Bílek, Král (71. Beránek), Zbrožek – Kocourek (60. Barac), D. Breda (82. Švantner), Bláha, Durdević – Kozma, W. Da Silva.

DRFG Superliga malého fotbalu: Brno vs. Olomouc
Superliga malého fotbalu klepe na dveře. Co nového čeká Příbram?