A z pěti hodnocených kritérií mu vzešla mimořádně zajímavá tabulka. Prim v ní hraje areál Spartaku Příbram, dosud nejlépe hodnocený. Na stupnici od jedničky do desítky dostal osmičku. Teprve pak následují celky z Kladenska, i ty se mají v některých případech čím chlubit.

Bauerova studie je perfektně odvedená i z novinářského hlediska, a to přesto, že redaktorem skvělý útočník nikdy nebyl.

Ve své anketě se rozhodl hodnotit věci, které hráče a fanoušky při návštěvě fotbalových střetnutí zajímají nejvíc.

Tedy zázemí pro hráče, občerstvení a také kvalitu hrací plochy.

Jak už bylo řečeno, docela pochopitelně se na prvním místě usadil Spartak Příbram disponující na krajské poměry skutečně prvotřídním stánkem. Ve všech třech hodnoceních dostal osmičku. „Těžko byste hledali v našem týmu hráče, který by se netěšil na zápas s tímto klubem," píše Bauer ve svém hodnocení a chválí prakticky všechno: dvě travnatá hřiště, jedno s umělkou, dokonalou restauraci i sportovní fanoušky, kteří přes nepříznivý výsledek zachovali po utkání s Vraným nadhled. Šutérovi se jen lehce nezdály klobásky a hlavně značka zde podávaného piva.

Co Spartaku chybí? Snad jen jedna nejvyšší známka, ale tu nedostal od Bauera vůbec nikdo. Našla se ovšem jedna devítka, a to v areálu SK Lhota. Za trávník.

Proč je právě Lhotě nejlepší? Co naopak tomuto klubu z Kladenska v hodnocení uškodilo? A jak vidí hráči jiných klubů Bauerovo Vraný? To vše si přečtěte v pátečním vydání všech středočeských Deníků (18.5.)

Areál Spartaku Příbram.

Areál Spartaku Příbram

Areál SK Lhota.

Areál SK Lhota.