Jak byste hodnotil zápas se Všenory?

Zápas se nám povedl. Jak bylo řečeno v kabině, narazila na sebe dvě vyspělá mužstva. Věděli jsme, že hráči Všenor jsou silní na míči, umí si to přihrát do nohy a vykombinovat. A to nám svědčilo. Takovouto hru máme rádi. Hosté měli v prvním poločase více ze hry co se týče kombinační hry. Ve druhé půli padl první gól, a to hře ještě více pomohlo. Myslím, že diváci viděli hezký fotbal z obou stran a odmakaný od všech aktérů.

Náměstí TGM v Příbrami zaplnili motorkáři a plechovkáři.
Náměstí TGM bylo opět pastvou pro oči

Čekal jste takový průběh zápasu?

Neočekával jsem nic. Do každého zápasu jdeme, že chceme vyhrát a užit si ten zápas. Obě mužstva mají ofenzivně laděný tým s dobrou obranou. Nemusel padnout žádný gól a nebo naopak hodně gólů…

Dal jste dva góly. Kdy se vám to podařilo naposledy?

Naposledy se mi podařilo vstřelit dvě branky za Věšín proti Lázu. To už je pár let. Tam se hra více opírala o mé výkony, takže se to i očekávalo, v Podlesí jsem spíše od běhání (smích). Ale když na malé vápno dostanete balon až do brány, tak se ty góly střílí samy. Velké díky za ty góly patří klukům, kteří mi je připravili. Mohl tam být kdokoliv jiný. Důležité je, že jsme doma vyhráli za tři body proti silnému soupeři. Ale když mluvíme o gólech, obdivoval jsem Messiho (Ondřej Valta, autor první branky – pozn. aut.) střelu, jak to trefil. Také bych si přál jednou se takhle trefit.

Vrátili jste se do boje o první místo. Jak vidíte vaše šance na postup?

Soutěž je bodové vyrovnaná, v tom jsou tyto nižší soutěže tak atraktivní. Jednou prohrajete a jste pátí, pak zase vyhrajete a jste druzí. Čeká nás ještě dost zápasů na to, abychom tu mluvili o postupu. Ambice na první místo jsou. Jak říkal předeseda klubu – postup jedině z prvního místa. Škoda zápasu s Nespeky, už by se na tabulku zase koukalo lépe. Ale jdeme zápas od zápasu. Věřím, že o první místo se popereme.

SBĚRATELKA ubrousků Eva Roztočilová na vernisáži uvedla, že ubrousky nemají tak dlouhou historii. „Lidé si utírali ústa nejdříve do sena, do trávy, šlechta začala používat kousky látky a teprve se strojovou výrobou začátkem 20. století se začalo s jednoti
Eva Roztočilová má ve sbírce i ubrousek Adiny Mandlové