„Po sestupu jsme se rozhodli nastolit novou cestu fungování sportovního úseku. Trenér Csaplár nám tu dá dohromady věci, se kterými jsme nebyli spokojení," prozradil prezident příbramského klubu Jaroslav Starka ve svém úterním prohlášení na webových stránkách. „S Pavlem Tobiášem se znám spousty let a máme nadstandardní vztah. Jemu i Kamilovi chci poděkovat za práci, kterou pro náš klub odvedli," dodal Starka.

33. ročník Rally Příbram.
Na Rally Příbram město uvolní sto tisíc korun


Josef Csaplár se vrací na lavičku příbramského klubu po devatenácti letech. V roce 1998 se stal druhým trenérem v dnes již 24 jmen čítajícím výčtu lodivodů, kteří usedli ke kormidlu prvního týmu klubu od Litavky.


„Dohodli jsme se s Josefem Csaplárem, že povede celý sportovní úsek, včetně trénování A-mužstva a zastávat bude také funkci šéftrenéra. Dělal i mládež, je to vzdělaný trenér, který tomu rozumí. Věříme, že dokáže připravit hráče do velkého fotbalu," dodává Jaroslav Starka na adresu trenéra, který během své bohaté kariéry vedl Liberec, Slavii, Panionios Atény, Wislu Plock, Žižkov či mládežnické reprezentace.

Příbramský půlmaraton 2017.
Příbramský půlmaraton má nový rekord, drží jej David Gerych

Csaplár se poprvé sejde s týmem už v pondělí 26. června, kdy odstartuje přípravu na Fortuna národní ligu. Nový soutěžní ročník druhé nejvyšší soutěže bude rozlosován ve středu 21. června.