Slavoj Žihle – FC 05 Zavidov 3:5 (1:4)

Hned po několika minutách hry hosté vyrobili hrubku v obraně, kterou Žihle potrestala. Zavidovští se probrali a po pěkné akci Štillera vyrovnal Žďánský – 1:1. O chvíli později byl Žďánský faulován a trestný kop proměnil Jančařík – 1:2. Agilní Žďánský připravil i třetí gól, když z křídelního prostoru přihrál na „penaltu" Korčákovi, který balon uklidil do prázdné brány – 1:3. Podobná akce se opakovala i před koncem první půle, avšak tentokrát přihrál Korčák do gólové šance Jančaříkovi a ten vsítil svůj druhý gól – 1:4.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří Zavidovské přitlačili a po rohu snížili na 2:4. Hra se poté srovnala a hosté měli další šance náskok navýšit, avšak ujala se až střela Korčáka – 2:5. Domácí v závěru již jen korigovali na konečných 3:5.

„Zápas nám sedl jak herně, tak i výsledkově. Vypracovali jsme si spoustu vyložených šancí a zaplaťpánbůh nám tam pět padlo, gólů padlo," byl spokojen kouč Zavidovských Jaroslav Hamouz, který pouze litoval, že neměl žádné hráče na střídání. „Bohužel nás bylo málo, takže jsem nemohl vyzkoušet nějaké varianty, co jsem měl v hlavě a v tomto případě zápas svůj účel nesplnil. Na druhou stranu klobouk dolů před kluky, kteří nastoupili a ti zaslouží pochvalu."

Nepřehlédněte: Koch: Honza Suchopárek se mnou hrál ve školním týmu. Pojí nás velké přátelství

FC 05 Zavidov: Kraus – Šíma, Beneš, Klouček, Vitner – Štiller, J. Kraus, Ždánský, Jančařík – Korčák, Blecha.