Diváky v hale celou akcí provázela finalistka České Miss ČR 2014 Veronika Kašáková, kterou z publika v moderování podporovaly děti z dětských domovů. Právě jim pak patřil výtěžek z dobrovolného vstupného.


Akce se účastnila i místostarostka Příbrami Alena Ženíšková, která uvedla, že letošní zahájení hokejové sezóny je výjimečné zejména tím, že hokejová hala se pomalu začíná oblékat do nového kabátu. V jednom roce stadion získal novou, moderní rolbu, byly zrekonstruovány toalety pro veřejnost, před dokončením je rekonstrukce hokejových kabin a chystají se ještě další investiční akce jako je obnova osvětlení a pokládka nových pochozích gumových podlah.

Pondělní nehoda kamionu u Hájů.
Krimi mix: Převrácený kamion, vosa jako viník nehody
Ilustrační foto.
V Příbrami chybí pět městských policistů

„Věřím, že ta letošní hokejová sezóna bude i přes ztížené podmínky při rekonstrukci pro naše příbramské hokejisty velmi úspěšná,“ uvedla místostarostka s tím, že podmínky pro provozování tohoto sportu se od minulých let významně zvedly.


Na ledové ploše se představila všechna mužstva HC Příbram rozdělená do jednotlivých kategorií. Hráči byli krátce představeni a poté, co předvedli svůj "krátký program", byli v rámci kategorií vyfotografováni. Na samotný závěr slavnostního zahájení vznikla hromadná fotografie hráčů.