Pátek bude patřit především lokálním kapelám. Těm bude dominovat příbramská legenda, jeden z nejlepších AC/DC revivalů na světě, Špejbl´s Helprs. Jednu z mála přespolních kapel bude zastupovat další z legend, plzeňská Znouzectnost, která oslavuje letos 30 let na pódiu. Fanoušci se mohou těšit také na příbramské Chilliguns a Drops, z Brna dorazí Black Burley, z Plzně Cox&Vox a z Písku Nohama nad zemí.

Sobotní program bude tradičně patřit tomu nejlepšímu, co česká scéna nabízí a ještě se na Kačerech nepředstavilo. Bonbónkem pak bude německá hvězda brázdící velké evropské festivaly Say Yes Dog. Na pódiu se dále představí ska partička Fast Food Orchestra, zářící hvězda rapového nebe Paulie Garand, mladíček s letními hity Thom Atrway, oblíbení Simple Muffin nebo Anthems.

Alternativní stage představí mnoho dalších projektů. Mimo jiné show Na Stojáka nebo svérázného písničkáře Xaviera Baumaxu. Návštěvníci navíc mohou zhlédnout filmy, užít si workshopy a další legrace hudebně-kulturního pole.

Po celý víkend se ve velkém stanu vystřídá na 25 DJs různých hudebních stylů. Páteční noc bude věnována převážně drum´n´bassu a dalším zlomeným žánrům. Naopak celá sobota se ponese v rovném stylu house, tech-house a techno. Páteční večeru a noci dominuje několik jmen. Forbidden Society je nejznámější český DJ a producent v zahraničí, jeho letní vystoupení na Kačerech bude jedno z mála v Česku. Legendární Philip TBC představí jemnější stránku dnb. Jako další se páteční večer předvede českobudějovický DJ Thinngy, pražský Stanjah a za příbramskou crew nebude chybět Robo, Ona, Czaryfug a Meli.

Sobotní den bude, jak je kačeřím zvykem, dlouhý. Již od odpoledních hodin bude Dj stage žít v house rytmech. V sobotu se představí známá jména české taneční scény. DJ Loutka oslavil již 25 let na scéně, DJ Orbith píše brněnské techno a electro také pěknou řádu let. Poprvé se na Kačerech představí inovátor a jeden z otců projektu Komiks DJ Schwa. Všem vystupujícím bude dominovat známý německý DJ a producent Mark Deutsche. Mezi dalšími, kteří v sobotu předvedou svůj hudební um, bude skvělé jihočeské duo Steen & Spiriakos, DJka N.Dee, plzeňský Jindrich Vacek a Příbramáci Tom P, Maiky, Deny. Karel Souček