„Před několika lety jsem vystupovala v Příbrami v mateřské škole a paní učitelky i děti byly úžasné. Ráda na ně vzpomínám. Nyní přivezu Pohádkové zimní království, které mělo premiéru loni v zimě. Mám ho moc ráda, jelikož není mnoho příležitostí zařadit do pořadů zimní písničky. Prostě si tak prodloužíme období Vánoc, tedy pohádek a sněhu,“ vysvětlila Míša Růžičková.

V tomto pořadu Míša obvykle zazpívá deset až čtrnáct písniček a na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí. „Na taneční parket i na podium zvu také rodiče. A vzhledem k tomu, že jich vždy přijde spousta, si myslím, že si rádi s dětmi zatancují,“ poznamenala herečka, zpěvačka a tanečnice.

Míša Růžičková vystupuje pro děti již více než patnáct let, připravila zhruba patnáct pořadů a natočila řadu písničkových CD a DVD se cvičením pro děti. „Myslím, že není důležité, jak dlouho už vystupuji. Hlavní je, že si děti moje písničky stále zpívají, tančí a cvičí u DVD. Děti jsou docela těžké publikum, musíte je zaujmout hned a udržet napětí po celou hodinu, jinak prostě odcházejí. Je to trošku adrenalin.

Gabriela Beňačková a Jakub Pustina
Legendární sopranistka Gabriela Beňačková vystoupí na dobříšském zámk