Divadlo Antonína Dvořáka a Gymnázium pod Svatou Horou vymyslely způsob, jak si každý návštěvník derniéry inscenací Rychlé šípy a Rychlé šípy 2 Sněhová mise může v neděli 12. října vyplnit okénko za dobrý skutek.

Rychlé šípy.A jak toho mohou návštěvníci těchto představení dosáhnout? Stačí vzít s sebou do divadla libovolné množství kaštanů či žaludů a odevzdat je před představením nebo během doprovodného programu svatohorským gymnazistům ve foyeru Divadla Antonína Dvořáka.

Připravený doprovodný program Modrý život Rychlých šípů odkazuje na jednotlivé epizody prožité Rychlými šípy. Návštěvníci si tak budou moci na počest Bratrstva kočičí pracky hodit krysou, vžít se do role Černých jezdců a zastavit vyhrávajícího Mirka Dušína v běhu o vlajku, procvičit si svoje uzlovací schopnosti, vytvořit vlastní komiks Rychlých šípů nebo zachránit Červenáčka ze skály.

Po splnění všech úkolů včetně vyplněného okénka za dobrý skutek se ti nejrychlejší mohou těšit na ježka v kleci a pro ostatní bude připravena sladká odměna.

Pokud se tedy chystáte do divadla na Rychlé šípy a nechcete být za plantážníky, vezměte s sebou pytel kaštanů.

Tomáš Bílek