Organizátoři Petr Větrovský a Jitka Doubravová museli dokonce vstupenky přidávat. Koncert začal na čas, přesně v sedm hodin, kdy se začal na LED obrazovce odpočítávat čas od šedesátky do jedné, který značil příchod Olympiců na pódium. Ti tam naskočili v čele s Petrem Jandou ihned po odbytí jedničky a celá hala skandovala. ,,To, že se nám halu opět podařilo vyprodat, je pro nás největší odměna, a už plánujeme v našem městě další koncerty," prozradila Jitka Doubravová.

Závěr proběhl ve stoje

Kapela hrála téměř dvě hodiny a jejich hity stále vrcholily. Ke konci nejen že hráli své nejznámější songy, ale publikum vstalo ze svých míst a tancovalo ve stoje. Místa na sezení byla přímo doporučením od manažerky skupiny a možná to byl záměr. Dostat lidi ze židlí je pro umělce největší pocta a v Příbrami se to povedlo na jedničku. ,,Byl to fantastický večer a to nejen díky skvělému výkonu legendární kapely Olympic, ale především díky skvělému publiku, které ukázalo, že Příbram si zaslouží takové akce," zhodnotil organizátor Petr Větrovský.

Dvojice organizátorů je známá i dobročinnými akcemi. Po koncertě předali šek v hodnotě 10 000 Kč paní ředitelce speciální příbramské mateřské školky. ,,Jsem za tuto částku moc vděčná. Použijeme ji pro nákup hraček dětem, uvedla ředitelka Jitka Borczáková.

VDN promo přiveze Hanku Zagorovou

Návštěvníci se už před koncertem z LED obrazovky dozvěděli, co se chystá dále a vzbudilo to rozruch. 1. února pořádá VDN promo v příbramském divadle koncert Hanky Zagorové, která v našem městě nebyla také několik let. Podle našich informací půjdou vstupenky do prodeje v polovině měsíce listopadu.