Závěrečný koncert letošního ročníku, ve čtvrtek 25. května, přinese mimořádnou příležitost zažít na vlastní kůži vystoupení světoznámého amerického barytonisty Thomase Hampsona.

Vstupenky je stále možné zakoupit přímo na stránkách festivalu nebo v síti ticketportal.cz. A na co se můžete těšit? Program závěrečného koncertu byl sestaven s ohledem na místo konání, a tak v ambitech Svaté Hory zazní v doprovodu Komorní filharmonie Pardubice pod taktovkou Marka Štilce sakrální díla A. Dvořáka, J. S. Bacha, G. Mahlera a S. Bodorové.

Jana Sibera.
Jana Sibera zve do Březnice na duchovní májový večer

Čeští příznivci klasické hudby mají jedinečnou příležitost navštívit koncert mimořádné světové osobnosti, který se navíc uskuteční v nevšedních prostorách s neopakovatelnou atmosférou. Jméno amerického barytonisty Thomase Hampsona je v hudebním světě synonymem nejvyšších pěveckých kvalit, a to jak v repertoáru operním, tak písňovém. Za svou dlouholetou kariéru vystoupil ve všech významných koncertních sálech a v titulních rolích se představil ve většině nejvýznačnějších operních domů. Nyní předvede svoje umění publiku v Příbrami a jeho vystoupení slibuje zážitek těch nejvyšších uměleckých kvalit.

Knihovna Jana Drdy v Příbrami.
Radní usilují o dotace na výtah do knihovny

Pavlína Svobodová