Příbram – Příbramská kapela Nástroj Snahy se chystá odehrát minimálně 30 kousků ze své bohaté kolekce písní. Navíc se „Nástrojáci" nechali najmout kočovným cirkusem Podouskem a baskytarista Jirka se stal díky své píli a vytrvalé snaze direktorem celého podniku a současně i krotitelem divé zvěře. I ostatní členové souboru získali zajímavé role, máte se na co těšit. Koncert se koná v pátek v příbramském Junior klubu od 21 hodin. Jako host vystoupí strakonická punkrocková kapela Cela pro Klárku. Vstupné očekávejte tradičně 90 korun.

Březnice – Za rockovou hudbou můžete vyrazit v pátek i v Březnici. Od 21 hodin totiž v kulturním domě vystoupí známá bigbítová kapela Keks.

Sedlčany – V sobotu pak přitvrdí v Sedlčanech. Už pošesté budou posluchači tvrdé hudby běsnit na metalovém festivalu. Lákadlem tohoto ročníku jsou kapely Legion, Blasphemer, Aggresive Tyrants a Nocturnal Pestilence. Začátek je ve 20 hodin v hotelu Vltavan.

Jince – O zábavu nebudou ochuzeni ani Jinečtí. Děti i dospělí mohou strávit sobotní odpoledne pouštěním draků. Drakiáda začíná ve 14:30 Na Vyhlídce.

Příbram – Halloweenská noc čeká na ty, kteří v pátek zavítají do Domu dětí a mládeže v Příbrami. Kromě tvoření stylových dekorací se mohou těšit i na soutěž o nejstrašidelnější masku a také na přespání. Začátek je v 18 hodin. Vstupné vyjde na 120 korun.