Rožmitál - V rožmitálském společenském centru se bude konat zítra od 20 hodin koncert nazvaný Rockeři pro Matěje. Vystoupí kapely Iron Maiden revival Praha, kapela The Metuzalém z Bezděkova pod Třemšínem a kapela Drops z Rožmitálu pod Třemšínem. Vstupné je 150 korun, v předprodeji stojí vstupenka 100 korun. Kapely zahrají na podporu léčby Matěje Pánka.

Příbram - V neděli se motorkáři společně s „plechovkáři" chystají přejet českou Route 66. Silnici, jejíž číslo se shoduje, jak říkají Američané, s „Matkou všech cest". Letos si připomeneme 90. výročí vzniku nejslavnější silnice světa U. S. Route 66. Čestným hostem a zároveň garantem soutěže o nejlepší plechovku a motorku srazu bude Tomáš Zindler, režisér dvou celovečerních filmů o U. S. Route 66. Účastníci dorazí na příbramské náměstí TGM v 10 hodin, na kterém se zdrží do 13.30 hodin.

Milín - V Centru volnočasových aktivit v Milíně má veřejnost možnost do 20. května zhlédnout kresby, malby, fotografie výtvarníků z Milína. Vše je k vidění ve 2. patře a výstava je přístupná v otevírací době knihovny, v sobotu od 9 do 12 hodin.

Březnice - Opravdu vtipných kapel, které navíc dělají propracovanou a chytrou muziku, není nikdy dost. U nás jim vévodí Mig 21, kteří dnes od 22 hodin vystoupí v Kulturním domě v Březnici v rámci Festivalu Kačeři.