Příbram – Rychlá auta a adrenalin. To vše čeká tento týden na návštěvníky příbramské rally. Již 35. ročník začíná tento pátek v 17:30 na náměstí TGM . V programu nechybí ani řada doprovodných akcí a také soutěže pro děti i dospělé. Závod končí v neděli.

Rožmitál – Rockery čeká tento víkend další nálož řízného rocku a metalu. Ve Společenském centru v Rožmitále totiž v sobotu zahrají kapely Flattus, Hand Grenade, The Metuzalém a Avion. Začátek akce je ve 20 hodin.

Příbram – Bikeři se opět pochlubí vypilovanými triky. V sobotu se totiž v areálu příbramského skateparku koná další závod, který pořádá Toadstool club. Kromě samotného závodu připravili pořadatelé také doprovodný program i v případě nepříznivého počasí. Také zde budou volné plochy pro graffiti jam. Touto akcí se zároveň pořadatelé snaží získat co nejvíce finančních prostředků pro Příbramáka Kubíka Skotnicu, kterému je 11 let a statečně bojuje se zdravotními komplikacemi, které ho od narození provázejí. Přihlášení a kvalifikace do závodu bude od 10 do 12 hodin, samotný závod pak začne ve 13 hodin. Průběh závodu může ovlivnit počet účastníků.Vstupné je 30 korun, ale návštěvníci mohou přispět samozřejmě i více.

Častoboř – V sobotu se koná Memoriál Bóži Karlíka na Častoboři. To je tradiční závod na počest olympionika, který měl k místu velmi úzký vztah. Součástí akce je „srandamač".