Mrtvý řidič byl podle policejní mluvčí Lenky Pavlové nalezen v sobotu nad ránem. Jeho auto bylo nabourané ve stromu na silnici směrem na Klenovice. „Příčinou nehody byla nepřiměřená rychlost," řekla Pavlová.

Ve Středočeském kraji zemřeli další dva lidé na Benešovsku při nehodě tří aut na hlavním tahu mezi Prahou a Táborem. Šlo o pětatřicetiletého řidiče jednoho z aut a jeho sedmiletou dceru. Příčinou nehody nejspíš bylo nezvládnutí jízdy na mokré vozovce.

Při nehodě byli zraněni další dva lidé. Záchranáři přepravili vrtulníkem do nemocnice v pražské Krči přibližně osmnáctiměsíční dítě s četnými řeznými ranami a pohmožděninami. Podle mluvčí nemocnice Martiny Štanclové by mělo být v pořádku. V benešovské nemocnici skončila další zraněná žena se zlomeninou kotníku a byla tam také převezena jedna psychicky otřesená žena.

Nejvíc lidí podle policejních statistik zemřelo v Jihočeském kraji. Nejhorší následky měla ranní havárie v Táboře, kde tři mladíci nepřežili náraz do stromu. Náraz do stromu při dopravní nehodě v Chyškách na Písecku nepřežila také dvacetiletá žena. Poslední nehoda se stala u Čestic na Rychnovsku, kde srazila dodávka sedmašedesátiletého chodce, který na místě nehody zahynul.