Oba dva závody se konaly v rychlém sledu za sebou a příbramští jezdci tak museli kromě závodního umu ukázat rovněž velmi dobrou fyzickou připravenost, nejen na závodní trati. „Už samotné cestování bylo náročné. Nejprve cesta do francouzského Castelnau de Lewis a takřka ihned po úspěšném absolvování závodu jsme nabrali směr španělská Talavera de la Reina. Jelikož cesta byla dlouhá, tak jsme se mezi závody ani nevraceli domů. Jen jsme si udělali menší relax u moře,“ přiblížili Čermákovi.

Ilustrační foto
Okresní disciplinárka: Trest si odnesli dva hráči

Všechny nástrahy však zvládli na výbornou a v silné konkurenci se neztratili. Naopak po sedmém a pátém místě zavládlo v týmové garáži nadšení. „Jsme velice spokojeni, po nevydařeném prvním světovém závodě v holandském Oss, kdy jsme měli technické problémy s motorem, jde o krásný přínos světových bodů,“ shodli se oba bratři.

Ondřeje s Tomášem čeká nabitý program i nadále. Na start dalšího závodu se postaví už zítra. „Teď nás čeká mistrák Německa v Aufenau. Následující víkend je pak na programu mistrovství České republiky v Petrovicích u Karviné. Sezona je náročná. S tím jsme ale počítali a snažíme se o co nejlepší výsledky,“ konstatovali na závěr bratři Čermákové.

Ilustrační foto
Výsledky zápasů fotbalových soutěží mládeže
Ilustrační foto
Kam na fotbal: 1. FK Příbram může udělat důležitý krok k postupu do ligy