V jednom z mužů policisté poznali 59letého muže ze Sedlčan. Dotyčný k činu uvedl, že se mu 28. září ve vozidle kdosi pozvracel a rostliny použil na čištění interiéru automobilu. Nyní se bude zpovídat z přestupku proti majetku, za který mu hrozí pokuta do výše 50 tisíc korun.

Tatínkové neplatí na své děti

Příbramsko - Nejčastějším trestným činem, který policisté letos na Příbramsku řeší, je maření výkonu úředního rozhodnutí a následuje zanedbání povinné výživy. Za první pololetí letošního roku policie eviduje již 88 případů nezaplaceným alimentů.

Začátkem října přijali policisté další oznámení o neplnění vyživovací povinnosti. Otec neplatí na pět svých dětí od října loňského roku. Nyní na výživném dluží částku 56 tisíc korun. V minulosti byl muž za tuto trestnou činnost opakovaně potrestán. Za výše uvedený přečin muži hrozí až tři roky ve vězení.

Lékař. Ilustrační foto.
Ambulantní lékaři mohou zavřít ordinace. Ve Žlebech to připomene rakev

Cyklista havaroval na „kruháči“

Dobříš - V Dobříši se druhého října navečer 18letý cyklista při projíždění kruhového objezdu zachytil šlapadlem kola o bok automobilu. Škoda byla stanovena na 20 tisíc korun, celá událost se naštěstí obešla bez zranění.

Sražená chodkyně

Příbram - Krátce po poledni třetího října se stala v Pražské ulici v Příbrami nehoda. Devatenáctiletý mladík couval k nakládací rampě a přehlédl 86letou chodkyni. Vůz zavadil o ženu pravým zadním rohem. Při pádu na zem utrpěla dotyčná lehké poranění a sanitka ji následně přepravila do nemocnice.

Rally Příbram 2016 - Václav Pech.
Zážitek je tu. Rally Příbram startuje v pátek