Městští strážnici na místo přivolali policisty z obvodního oddělení Příbram. Jak se později ukázalo, jednalo se o 44letého recidivistu, který měl u sebe kradený plastový kufr s vrtačkou. Při propátrávání okolí hlídky zjistily, že vnikl do garáže u rodinného domu, kterou prohledal a pak vzal z dílny kufr s nářadím. Způsobil zde škodu, která přesahuje pět tisíc korun. Nyní je podezřelý z krádeže a porušování domovní svobody.

Ilustrační foto
Doprava do Prahy zlevnila a posílila spoje

Odcizená pojízdná křesla i obraz s jelenem
Dobříš - Neznámý zloděj vnikl do objektu bývalé hájovny na Dobříšsku. Poničil trezor a ukradl z něj 8000 korun. Poté vzal ještě dva koňaky, dva kanystry nemrznoucí směsi do ostřikovačů a obraz s jelenem. Celkem byla škoda vyčíslena na 31 tisíc korun. Jiný zloděj ukradl v příbramské nemocnici dvě pojízdná křesla, která se nacházela na chodbě u recepce. Škoda je téměř 30 tisíc korun.

Z utkání ČLAF, divize A: Příbram Bobcats - Ostrava Steelers (0:19).
Bobcats se zahajovací duel sezony nevydařil

Nehoda motorkáře
Drásov - V Drásově se stala v pondělí ráno dopravní nehoda motocyklu značky Yamaha a osobního vozidla Citroen. Pětačtyřicetiletý řidič automobilu odbočoval vlevo a přitom dával přednost protijedoucím vozům. Za ním jedoucí motorkář se zřejmě plně nevěnoval řízení, přibrzdil, dostal smyk a motocykl položil na levý bok a narazil do zadní části vozidla. Motocyklista byl s lehkým poraněním ošetřen v nemocnici.

Autobusová zastávka. Ilustrační foto.
Řidiči autobusů ve středních Čechách stávkovat nebudou