„V nestřeženém okamžiku jí z peněženky odcizila přes 30 tisíc korun. Podle popisu byla zlodějka ve věku kolem padesáti let, snědé pleti, silnější postavy, dlouhé černé vlasy stažené do drdolu a na sobě měla tmavou bundu, tmavé kalhoty a barevný svetr," uvedla k případu policejní mluvčí Monika Schindlová.

Zloděj si z domu odnesl pouze trofeje

Březnice – Vypreparovanou hlavu srnce a muflona odcizil neznámý pachatel, který vnikl ze 14. na 15. února do neobývaného rodinného domu v Březnici. Majiteli objektu vznikla škoda za 11 tisíc korun.

Dvě poškozené benzínky

Příbramsko – V pondělí došlo neopatrností řidičů k poškození dvou benzínových čerpacích stanic v regionu. První případ se stal ráno na benzínce u silnice D/4 v katastru obce Dlouhá Lhota. Sedmadvacetiletý řidič zastavil na parkovišti nákladní vůz. Ten však špatně zabezpečil a vůz se samovolně rozjel a narazil do zdi objektu. Škoda byla odhadnuta na 10 tisíc korun.

V odpoledních hodinách v Sedlecké ulici v Sedlčanech pak najel devětačtyřicetiletý řidič náklaďáku k tankovacím stojanům. Nedodržel však dostatečný boční odstup od sníženého zastřešení a autem ho poničil. I v tomto případě byla škoda 10 tisíc korun.