Sražená cyklistka a chodkyně

Jednadvacetiletý mladík srazil ve čtvrtek ve večerních hodinách v Mariánské ulici v Příbrami 33letou cyklistku. Motorista couval z parkoviště u domu a vjel do jízdní dráhy jízdnímu kolu. Žena byla s lehkým zraněním převezena k ošetření do nemocnice. V ten samý den odpoledne narazila 67letá řidička do 56leté chodkyně, která šla v ulici Politických vězňů po přechodu pro chodce. I tato žena skončila s lehkým zraněním v příbramské nemocnici.

Nehoda motorkáře

Těžké zranění utrpěl 47letý motorkář. V neděli havaroval v katastru obce Ouběnice. Z levé strany mu náhle vběhly do jízdní dráhy dvě srny. Řidič již nestihl zareagovat a jedno zvíře srazil, poté upadl na vozovku. Se zlomeninami byl přepraven do nemocnice v Příbrami. Způsobená škoda byla odhadnuta na 14 tisíc korun.

Dva vykradené objekty na Dobříšsku

Na Dobříšsku byl z 21. na 22. května vykraden koloniál a rodinný dům. "Pozornost neznámého zloděje přilákala prodejna v Nové Vsi pod Pleší. Dovnitř se dostal po rozbití skleněné výplně vstupních dveří, z vnitřních prostor si následně odnesl cigarety a alkohol v hodnotě 26 tisíc korun. Další vloupání se stalo do domu v obci Velká Lečice. Nezjištěný pachatel si odtud odnesl finanční hotovost a motorovou pilu. Majiteli objektu byla způsobena škoda ve výši 64 tisíc korun," infomovala policejní mluvčí Monika Schindlová.