Na festivalu vystoupí například skupina Buty, nebo Monkey Business. Chybět nebude ani Atmo, Petr Kolář, Olga Lounová, Dara Rolins či Leoš Mareš. Hlavní hvězdou festivalu bude Lucie Bílá. „Těším se na Příbramáky i na samotný festival. Tyto akce mám moc ráda, zvlášť když kombinují program pro děti i dospělé a váží se k tak významnému výročí, jako je 800 let Příbrami," řekla Borhyová.

Prvním pěti návštěvníkům slavnostního zahájení předprodeje Lucie Borhyová předá vstupenky zdarma, dalším pak nabídne lístky na oba dva dny festivalu za zvýhodněnou cenu. Čas bude i na zodpovězení otázek či pořízení se fotografií s fanoušky. Pro vstupenky mohou zájemci přijít od 13:30 do 15 hodin.

„Do prodeje nyní přichází 1 500 vstupenek. Na každý den festivalu je třeba si koupit vždy zvláštní vstupenku. Pouze teď nabízíme speciální limitovanou edici vstupenek, které budou platit pro oba dva dny festivalu najednou. Ty vycházejí o 120 korun levněji než součet cen vstupenek na každý den zvlášť. Rádi bychom, aby tuto nabídku využili hlavně obyvatelé Příbrami a přilehlých obcí. Platí, že levnější vstupenky získá ten, kdo přijde dříve," uvedla místostarostka města Příbrami Alena Ženíšková.

Zvýhodněná vstupenka na oba dva dny festivalu přijde na 390 korun. Samostatná vstupenka na pátek 10. června stojí 220 korun a na sobotu 11. června 290 korun. Vstupenky je možné koupit od 13:30 hodin ve středu 17. února v Informačním centru na Zámečku, 18. února pak i v Informačním centru v Knihovně Jana Drdy.