„Od pondělí 3. března do středy 5. března (včetně) bude tato ambulance uzavřena a od čtvrtka 6. března již bude plně funkční na novém místě. Ambulance bude mít také nový telefonní kontakt, a to 318 641 724," informovala mluvčí nemocnice Monika Boušková.

Následně se přemístí také odborné chirurgické poradny z přízemí pavilonu N do přízemí křídla D3. Poradny se během stěhování uzavírat nebudou, v novém místě budou pro své pacienty k dispozici od pondělí 10. března. I tato pracoviště budou mít nové telefony: mammární a cévní poradna: 318 641 951, ostatní poradny: 318 641 950.

Stejně jako u pracovišť přemístěných do pavilonu D1, i v tomto případě bude pro pacienty výhodné přijít do ambulancí přes hlavní recepci v přízemí pavilonu C, kde jim budou poskytnuty veškeré potřebné informace. Telefonní kontakt recepce je 318 641 700 – 702.

„Postupná centralizace ambulantních pracovišť bude pro pacienty znamenat odpadnutí dojíždění mezi dvěma areály nemocnice a s tím spojené ztráty času, zrychlení a zlepšení návaznosti, absolvování a vyhodnocení jednotlivých vyšetření a v neposlední řadě také příjemné prostředí pavilonu D3, který je po celkové rekonstrukci v provozu zhruba dva roky," dodává Monika Boušková.