V sobotu startuje oblíbený recesistický závod v Obecnici
Obecnice – Už dnes odpoledne vyrazí posádky do Brd zápolit o Zlatý nuget Bečánova. Start je od 14 hodin na louce v Obecnici pod lesem. Závodí tříčlenné posádky bez skutečných psů a bez ohledu na věk.

Povinnou výbavu tvoří saně, sekera, pila a polínko a s ní musí absolvovat celou trať a v závěru polínko rozřezat a rozštípat, aby prošlo brdskou mírou. Značená trasa vede členitým lesním terénem v délce zhruba jedné brdské míle, což je zhruba 7 kilometrů.

Vysloveně o čas bojují takzvaní borci-chrti. Zejména tvořivci si pak přijdou závod užít a pobaví i přihlížející návštěvníky. Pořadatelé upozorňují ty, kteří se dosud nepřihlásili, že budou mít na místě dražší startovné.

Rybáři spolu s obcí pořádají dětský maškarní bál
Hlubyně – Hlubynští rybáři a obec Hlubyně pořádají v sobotu 11. února od 14 hodin tradiční dětský maškarní bál v kulturním domě v Hlubyni. Pořadatelé zvou všechny děti i s rodiči.

Koncert Simonové a Zímy byl přesunutý do Březnice
Rožmitál, Březnice – Agentura pořádající koncertu Josefa Zímy a Yvetty Simonové, který se měl konat v neděli 12. února v rožmitálském společenském centru, oznamuje, že byl nucen z technických a ekonomických důvodů sloučit koncert z Rožmitálu do Březnice.

Koncert se koná v plánovaném termínu v neděli od 19 hodin v kulturním domě v Březnici. Držitelům vstupenek bude zajištěna bezplatná autobusová doprava z Rožmitálu do Březnice a zpět.

V neděli v 18 hodin budou přistaveny autobusy na autobusovém nádraží v Rožmitále.