Kvůli opravě propadů povrchu v Mariánské ulici je tato komunikace do 21. dubna uzavřena v úseku od křižovatky s ulicí Hornických učňů až po křižovatku s ulicí Pod Haldou.

S problémy v dopravě je také třeba počítat v Hailově ulici kvůli předláždění povrchu. První etapa potrvá od 18. do 29. dubna. Provoz ve směru od kruhového objezdu do Jiráskových sadů je zachován, opačný směr je veden ulicemi Gen. R. Tesaříka, U Nemocnice a Riegrova na ul. Plzeňskou. Příměstské autobusy a školní autobusy jezdí po objízdné trase. Linky MHD také jezdí po objízdné trase a vynechají zastávku nám. TGM u Uranu.

Od pondělí 24. dubna do 30. dubna pak bude uzavřena Mariánská ulice v úseku od křižovatky s ulicí Aloise Jiráska až po křižovatku s ulicí Hornických učňů. Objízdná trasa povede druhým ramenem Mariánské ulice se zřízením obousměrného provozu.

UZAVÍRKA VRANOVIC ZNOVU ODLOŽENA

Řidiči na silnici mezi Příbramí a Rožmitálem musejí počítat s objížďkou Vranovic. Průjezd obcí měl být uzavřen od 18. dubna, ale krajští úředníci vrátili dodavateli k přepracování harmonogram prací. Předběžně se nyní počítá se zavřením silnice od 24. dubna.

Objížďka - ilustrační foto.
Uzavírka Vranovic se znovu posunula