"Program byl nabitý, soutěže, zábavné hry, rybolov a rybářské závody, výlet na zámek Orlík a plavba parníkem s přepadením pirátů, bobřík odvahy, přednáška o přivlači i návštěva městské policie Plzeň. Děti se opravdu nenudily. Zažili jsme spousty smíchu, trochu strachu a napětí při rybářských závodech. Každý si tam našel to své. Největší ryba tábora byl kapr 70 cm. Nachytali jsme kapry, lína, okouny…dětem se opravdu zadařilo. Počasí k nám bylo milosrdné, slunce a teplo. Déšť přišel až při odjezdu.

Retro racing day v Sedlčanské kotlině.
Bahenní lázeň si vyžádala svou daň. Spousta závodníků nedojela

Letos vše vyšlo podle představ a plánu. Předání cen, pohárů a dobrot se zúčastnil předseda Středočeských rybářů Dušan Hýbner. Velmi mu děkujeme, že přijal naše pozvání a viděl naší práci na vlastní oči. Moc si toho vážíme. Loučení je vždy smutné, ale už v září se sejdeme zase na rybářském kroužku. Děkujeme především všem dětem, kteří se tábora účastnily a zažily s námi mnoho dobrodružství, dále všem vedoucím tábora, kteří celý tábor organizovali a věnovali se dětem: hlavní vedoucí Jaroslava Nassová, ostatní vedoucí Aleš Haluska, Maruška a Ruda Šorkovi, Jiří Skotnica, Miroslav Skokan, Pavel Šajánek, Michal Mareš a Tomáš Bláha.

Děkujeme našim sponzorům a podporovatelům, bez kterých by tábor nebyl možný: Naší mateřské místní rybářské organizaci Rožmitál pod Třemšínem za jejich velkou podporu, městu Rožmitál pod Třemšínem za zapůjčení dodávky na přepravu dětí a podporu, Středočeskému uzemnímu svazu za dárky pro děti a všem, kteří podpořili náš rybářský tábor. Jsme vděční za takovou podporu. Děti si to opravdu užily, což bylo jasně vidět z jejich rozzářených úsměvů. V mládeži je naše budoucnost."

Autor: Jaroslava Nassová, vedoucí rybářského kroužku Rožmitál pod Třemšínem