V rámci ní zpěvák obden nahrával na svůj YouTube kanál na mobil natočená videa z domácího prostředí, ve kterých vždy zazpíval pro radost lidem některou z písní. Jednalo se o písně muzikálové, lidové, pohádkové nebo třeba známé popové hity. 

„Z ničeho nic jsem se ocitl v karanténě a nemohl jsem do  studia. Přišlo mi škoda nic nedělat, a tak jsme vymysleli právě Zpívání z karantény. Zvuk sice nemá nikterak vysokou kvalitu, ale to je logicky způsobeno nahráváním na mobil. Hlavním účelem videí bylo vůbec zůstat s fanoušky v kontaktu, a to se povedlo, za což jsem nesmírně rád,“ řekl Jakub Vostřák, který se kromě zpívání aktuálně připravuje také na maturitní zkoušku.

Zpěvák Jakub Vostřák.
Jakub Vostřák dal písni Já vím nový kabát

A na čem Jakub po karanténě začal pracovat?

„Nyní už bychom měli pracovat podle plánu, lidé se tak mohou těšit na další covery ve studiové kvalitě. V létě bychom navíc chtěli vydat videoklip, bližší informace však zatím nebudu prozrazovat. To bude překvapení,“ dodal Vostřák, který nezapomněl poděkovat všem, co jeho tvorbu podporují.

Série Zpívání z karantény nakonec čítá celkem deset videí, které si můžete pustit ZDE! Zároveň si můžete každý díl pustit zvlášť, a to kliknutím níže na odkazy jednotlivých písní.

Zpívání z karantény:

0. díl - Úvodní video
1. díl - Máme jen sebe
2. díl - Dva roky jezdím bez nehod
3. díl - Ať slova jen dál zní
4. díl - Svodům podléhám
5. díl - Buchet je spousta
6. díl - Muzikanti, co děláte
7. díl - Večerníček
8. díl - Co jste hasiči
9. díl - Pár přátel

Zpívání z karantény.Zpívání z karantény.Zdroj: Archiv Jakuba Vostřáka

Zpěvák Jakub Vostřák.
Jakub Vostřák dal písni Já vím nový kabát
Devatenáctiletý muzikálový zpěvák Jakub Vostřák.
Jakub Vostřák nadělil svým fanouškům videoklip k písni Dny zázraků a přání