Děti byly akční i přes velkou nepřízeň počasí. Náš tábor je vždy zakončení školního roku. Je to taková akce za odměnu, za celoroční práci v kroužku našich dětí. Účast byla velká, přijelo téměř 30 dětí. Uspořádali jsme si malé rybářské závody mezi sebou, kdy vítězem mezi kluky byl Šimon Kolář, mezi děvčaty byla velkým překvapením Eli Křížková. Za celoroční top práci v kroužku a své čestné chování byl oceněn Honza Beran. Čtyři děti, které za celý rok nachytaly na kroužku nejvíce obdržely krásné poháry.

Z oslavy 130. výročí vysvěcení kostela sv. Vojtěcha na náměstí J. A. Alise na Březových Horách.
Kostel sv. Vojtěcha slavil a Březohoráci s ním

Hledal se poklad, zkoušely se rybářské znalosti a jeden den patřil výletu. Noční cesta lesem byla pro děti velkou zkoužkou strachu. Tábor navštívilo i několik hostů. První byl kamarád Míra Skokan, předseda rybářů Sedlčany, který je naším sponzorem. Druhým byl radní Středočeského kraje kamarád rybář Josef Řihák - Středočeský kraj podporuje celoročně náš kroužek a podpořil i náš tábor. Třetím hostem byl Vilém Klapsia vedoucí rybářského kroužku Zdíkov spolu s dětmi z jeho kroužku, se kterým navazujeme spolupráci a přátelství. Zdíkovští se učastnili chytání a her. Nakonec připravili pěknou ukázku ze pstruhařiny a vázání mušek. V neposlední řadě nás navštívili i kluci rybaříci s rybářského vodnického tábora SÚS.

Jan Procházka, biolog z Českého centra pro fenogenomiku a občan Lešetic.
Petice za nic a nanic aneb pojďme dál sedět s rukama v klíně..

Myslíme si, že se tábor povedl. Děti odjizděly s úsměvem, spokojené a s rozzářenýma očima. Tak doufáme, že zase za rok. Rádi bychom poděkovali našim sponzorům. Velké obrovské díky patří rodičům dětí za spousty dobrot, které napekly. Moc si toho vážíme. Dále děkujeme i rekreačnímu zařízení Sobeňák za ubytování a péči a všem vedoucím za těch pět náročných, ale krásných dní. Za jejich trpělivost a čas. Velké díky všem. Petrův zdar!

Autor: Vedoucí rybářského kroužku Rožmitál pod Třemšínem, Jaroslava Nassová