Dobříš byla od začátku domácímu favoritovi více než vyrovnaným soupeřem. Po bezbrankovém poločase ovšem mužstvo Martina Šraina nezachytilo úvod minuty části druhé a přišel trest. Kotrba ve 48. minutě napřáhl z dálky a míč z jeho kopačky zapadl přesně k levé tyči bezmocného brankáře Jechorta.

Následná snaha dobříšských hráčů dlouho nevedla ke kýžené vyrovnávací brance. Přesto se hosté nakonec dočkali. Velkou zásluhu na tom mělo střídající duo Petrlík a Karas, jejichž kombinaci zakončil v 87. minutě na zadní tyči číhající Jan Šrain a poslal zápas do penaltového rozstřelu.

V něm rozhodla poslední pátá série, ve které nejprve selhal domácí Bálek a tak následně Jan Liška střelou k pravé tyči rozhodl, že druhý bod putoval na konto Dobříše, která si tak v tabulce polepšila na 20 bodů, přesto i tak zůstává na předposlední patnácté pozici.

SK Klatovy  1898 – MFK Dobříš 1:2 po pen. (0:0). Branky: 48. Kotrba – 87. J. Šrain

MFK Dobříš: Jechort – Procházka, Talůžek, Masopust, Kozohorský (78. Petrlík) – Junek (78. J. Liška, J. Šrain, Pokorný, V. Šrain – Matějka (60. O. Puchmajer), T. Šebek (79. Karas). Trenér: Martin Šrain.

V nominaci trenéra Romana Heindla (nahoře vlevo) na Evropský pohár U16 v Příbrami jsou i příbramské hokejistky D. Habartová, V. Chladová, B. Bartáková a Julie Pejšová. Foto: archiv HC Příbram
Reprezentantky sní o medaili
Na podzim Příbram remizovala v Plzni 1:1.
Příbram se mistra nebojí! A divákům slibuje nadílku