„Jedenáct let je dlouhá doba, během které jsme společně s týmem prožili krásné i horší časy. Chtěl bych poděkovat všem hráčům i funkcionářům dobříšského klubu za podporu a spolupráci. Cítím ale, že je potřeba oddechnout si,“ řekl ke svému konci Martin Šrain, kterého čeká derniéra v sobotním posledním zápase letošního ročníku, ve kterém Dobříš doma přivítá Čížovou.

A půjde v ní o hodně! Dobříš stále živí naději na záchranu divizní příslušnosti, o kterou bojuje na dálku s Ostrovem, čtrnáctým týmem skupiny B. Oba týmy mají na svém kontě jednatřicet bodů a tak je zapotřebí duel zvládnout, což ovšem bude proti druhému celku tabulky, v jehož dresu válí řadu hráčů s ligovými zkušenostmi v čele s Martiny Jiroušem a Šlapákem, velmi složitý úkol, ale rozhodně není nereálný. Ukázal to i podzimní vzájemný duel obou soupeřů, ve kterém Dobříš i v devíti sahala po bodu, ale nakonec prohrála 2:3.

Ať už ale zápas, jehož výkop je v 17 hodin, dopadne jakkoliv, je jasné, že v příští sezoně povede Dobříš dvojice Filip Dort a Jan Karas. „Přeji svým nástupcům hodně štěstí a mnoho úspěchů v jejich nové, nesnadné roli,“ dodal Martin Šrain.

Ilustrační foto.
Kam na Příbramsku na fotbal
Třetí zápas play off o třetí místo volejbalové extraligy mužů mezi týmy VK Dukla Liberec a VK ČEZ Karlovarsko se odehrál 19. dubna v Liberci. Na snímku vpravo Michal Kriško.
Kriško se vrací do Příbrami