Devátý Tatran sice byl v duelu s dvanáctým celkem soutěže papírovým favoritem, ale musel se vypořádat s absencí několika hráčů, což se na jeho výkonu projevilo. Vždyť trenér Šach nemohl počítat hned s šesticí fotbalistů. K dispozici neměl Brotánka, Vystyda, Haase, Čejdu, Matouška ani náhradního brankáře Glogara, který odjel s B týmem na souběžně hraný zápas I. B třídy v Petrovicích.

Přesto Sedlčany soupeři vzdorovaly a dokonce dvakrát dokázaly dotáhnout jednogólové manko. Na úvodní branku Nedbalého (19.) odpověděl v závěru prvního poločasu tradičním šatňákem Vojtěch Květ, jenž dokončil předchozí individuální průnik Davida Krůty. (41.). Po změně stran navrátil vedení hostům svou druhou trefou v utkání Nedbalý, kterého nešťastně při odkopu malé domů trefil do nohou brankář Dřevojan a hostující útočník následně skóroval do opuštěné svatyně (56.)

Ale hostující tým se znovu neradoval moc dlouho, protože za jedenáct minut inkasoval z kopaček Luboše Soldáta (68.). Do konce utkání se již nic podstatného nestalo. A tak se šlo do penaltového rozstřelu.

V něm byli střelci na obou stranách stoprocentní až do šesté série, kdy domácí Dvořák trefil pouze břevno a druhý bod tak putoval na konto Mariánských Lázní.

Ing. Vladimír Králíček.
V Chlumci napadli kouče Spartaku. Králíček žádá trest!
Zápas 15. kola FORTUNA:LIGY Slovan Liberec - 1. FK Příbram 3:2.
Dva góly na body z Liberce Příbrami nestačily