Trenér Ladislav Šach musel oželet hned devět stabilních hráčů a do sestavy musel zařadit i náhradníky z rezervy, což se projevilo v úvodu zápasu. „Domácí byli prvních patnáct aktivnější, ale pak jsme domácím byli vyrovnaným soupeřem, někdy i lepším,“ poznamenal trenér Ladislav Šach.

Kouč Tatranu po posledním domácím zápase trochu litoval ztracených bodů s Mýtem, teď naopak byl za remízu rád. „Je stoprocentně spravedlivá. Kdybychom měli více štěstíčka, tak bychom možná i vyhráli,“ uvedl Šach.

Sedlčany na vlastní půdě dvakrát vedení rychle ztratily, nyní tomu bylo přesně opačně. Za Mariánské Lázně dvakrát skóroval Holub. Na jeho druhou trefu ale Tatran bleskově zareagoval a prakticky ihned z protiútoku zařídil vyrovnání Lípa.

I díky jeho zásahu se Sedlčany dotáhli bodově na předposlední Hořovice a vzhledem ke vzrůstající tendenci jejich výkonů se brzy očekávat i posun směrem nahoru v tabulce. „ Jsem rád, že se mužstvu vrátila bojovnost a nasazení, které týmu chyběly na začátku sezony,“ pochvaloval si kouč Šach. Dalším plusem bylo, že k tomu výrazně pomohli i hráči B-týmu, takže má pro příští zápasy kam sáhnout.

Mariánské Lázně – Sedlčany 2:2 (1:0)

Branky: 24. a 73. Holub – 61. D. Krůta, 75. Lípa. Rozhodčí: Kříž. ŽK: 3:2. Diváci: 150.

Sedlčany: Glogar – Krotil, Hašek, Kdolský, Sosnovec, Kouklík (90. Stibor), Lípa, D. Krůta, M. Krůta, Soldát, Sochůrek (12. Jirák (80. Haas)).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...