Ačkoliv byla sudí Michaela Pachtová sice sympatická na pohled, ale horší už to bylo z pohledu Tochovic s vedením zápasu. První okamžik přišel už ve dvacáté minutě, kdy přišel faul na hranici pokutového území, hosté se marně dožadovali penalty a navíc karetního trestu pro soupeře, avšak marně. Ještě horší byla komunikace s asistentem sudího, po které trenér Šlechta viděl žlutou kartu.

Zdroj: Ondřej Jícha

Hosté jako první udeřili, nicméně jejich trefa nebyla uznána a z následného přímého kopu trefili břevno. Poté už začali mít domácí postupně navrch. „V první půli jsme měli šance jako Rokycany. Za mě byla docela vyrovnaná. Gól mohly dát oba týmy. Po změně stran byl soupeř lepší,“ uznal brankář Ondřej Matějka. Ještě v úvodním poločase musely Tochovice střídat zraněného Mourka.

Po změně stran už svěřencům Erika Šlechty tzv. došlo a Rokycany měly jasně navrch, i když penalta v šedesáté minutě byla rovněž hodně kontroverzní. Kroc ji ale proměnil a od té chvíli existoval na hřišti už pouze jeden tým. „My jsme si ve druhé půli nevytvořili ani moc šancí, takže jsem se obával, že se zápas nebude vyvíjet podle našich představ,“ uvedl Matějka.

Petr Sirotek si podmanil duel s Českým Krumlovem.
Tochovice pálily jak z kanónu. Sirotek hattrickem sestřelil Český Krumlov

Nakonec pak musel lovit míč z brány ještě třikrát. Domácí přidali dva rychlé góly a nakonec si došli pro jasnou výhru. „Z mé strany si to zasloužilo méně gólů, 2:1 by byl milosrdnější výsledek,“ smutnil brankář Tochovic. Za ně pak v poslední minutě zmírnil porážku alespoň čestným gólem Sirotek.

Rokycany – Tochovice 4:1 (0:0)

Branky: 60. (p), 72. a 84. Kroc, 73. Titl – 90+1. Sirotek. ŽK: 3:4. Rozhodčí: Pachtová – Coufal, Hoch. Diváci: 220.

Tochovice: Matějka II – Dušek, Hadáček, Janů (77. Ivaník), Jendruščák (72. Beran), Kynkor, Ivaník, Mourek (33. Matějka I, 77. Kynkor)), Sirotek, Krotký, Čížek.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...