Ve velkém vedru se hrál pěkný fotbal, ve kterém si chtěly oba celky připsat tři body a zastřílet si. Sedlčany se dostaly v úvodu do několika slibných situací, ale nepřesná muška a domácí brankář Grégr odmítli hostům otevřít skóre. „Smůlu na kopačkách měli hlavně Senft a Soldát. Kdyby své šance proměnili tak mohli slavit hattrick, Senft dokonce dvojnásobný,“ potvrdil trenér Ladislav Šach.

Poté se do hry dostali i domácí, jenže podobně jako hosté nedokázali skórovat. A tak o výsledku nakonec rozhodla 44. minuta utkání, kdy nádhernou akci na jeden dotek mezi trojicí Dvořák, Sirotek a Senft, zakončil posledně jmenovaný vedoucím gólem Sedlčan.

Po přestávce Hořovicko sahalo po vyrovnání. Nejblíže k němu byl Bělohlávek, jemuž gólovou střelu zblokoval Brotánek. Pyškovu střelu zase zastavila tyč. Na druhé straně otevřená hra přinesla i příležitosti hostů, ale další branka v utkání už nepadla. „Pozitivní bylo, že jsme neinkasovali branku a odehráli zápas ve velkém vedru s nulou. Za to si hráči zaslouží pochvalu. Nejlepší byli oba stopeři. Kdolský který ve středu obrany ožil a Brotánek, jenž jako kapitán přivedl mužstvo k zaslouženému vítězství,“ chválil Ladislav Šach.

Hořovicko - Sedlčany 0:1 (0:1)

Branka: 44. Senft. Rozhodčí: Maiello, Opočenský, Cichra. Diváků: 100.
Sedlčany: Dřevojan (46. Glogar) – P. Lípa (56. V. Lípa), Brotánek, Kdolský, Krůta – Soldát, Kvěch, Dvořák (56. Čipera), Sirotek (56. Repetný), Matoušek – Senft.

Dobříš porazila v závěrečném zápase sezony Čížovou 2:1 a zahraje si divizi i v následující sezoně.
Dobříš bude nadále divizní
Ilustrační foto.
Výsledky okresních fotbalových soutěží