Zápas přitom začali lépe domácí, kteří už po třech minutách šli do vedení. Rožmitál ale čtyřmi brankami, o které se rovným dílem podělili Petr Mora a Martin Trčka, ještě do poločasu otočil skóre a nakročil ke třem bodům.

Po přestávce hráči z pod Třemšína svůj náskok ještě zvýraznili. Pátý gól přidal Leitermann, šestý zásah si připsal Straka a do konečné podoby upravil skóre v 64. minutě muž zápasu Petr Mora, který navíc zkompletoval hattrick a největší měrou se podílel na překvapivě vysokém rožmitálském vítězství, kterému v dresu Černolic přihlížel i exligový Luděk Stracený. „Víme, že v kádru soupeře je několik exligových fotbalistů, takže jsme se trochu obávali. Nastoupil ale pouze Stracený, kterého ale osmnáctiletý Havelka úplně vymazal ze hřiště. Především ale rozhodl náš kolektivní výkon,“ řekl kouč Rožmitálu Václav Šlehofer.

Černolice - Rožmitál 1:7 (1:4). Branky: 3. Kocián - 11., 18. a 64 Mora, 15. a 43. Trčka, 50. Leitermann, 59. Straka Dominik.
Rožmitál: Zrno - Kožíšek, Havelka, Hruška (76. Přigrodský), Suk - Leitermann (58. Škácha), Straka (68. Braun), Hausleitner, Pecha - Trčka, Mora.

JEDINÝ STŘELEC. Jan Liška (v černobílém) si splnil nejen obranné povinnosti, ale vstřelil i jedinou branku v utkání s Doubravkou.
Dobříš doma válí! Další tři body zařídil obránce Liška