„Smutné na tom je, že jsme prohráli s týmem, který rozhodně nehrál nic světoborného. K naší smůle má ale ve svém středu Marka Jarolíma, který opět dnešní zápas rozhodl. Stejně jako tomu bylo na podzim,“ uvedli zástupci klubu na svém webu po utkání v Letech.

Jarolím zařídil během prvního poločasu Letům dvougólový náskok. Ve 14. minutě využil hrubé chyby hostů na pravé straně hřiště, přesným centrem našel Čermáka, který z první šance poslal domácí do vedení. Za dalších pět minut pak pětatřicetiletý fotbalista předvedl opravdovou lahůdky. Všiml si špatného postavení brankáře Petříka a obloučkem ze čtyřiceti metrů vsítil druhý gól. Byla to velká paráda, bohužel na náš účet,“ uznali hráči Nového Knína.

Tento moment se ukázal jako rozhodující. Ševci sice dokázali zásluhou Vlasáka čtvrthodiny před koncem snížit, ale na vyrovnání už neměli síly.

Ilustrační foto
Spartak prohrál a je blízko pádu

Nový Knín tak opět spadl do velkých problémů a v posledním kole bude muset odvracet hrozbu sestupu, čemuž nahrály výsledky zápasů jeho největších konkurentů.
Především pak vítězství Rudné v utkání proti Dobříši B. Hostům k bodovému zisku nepomohl ani vedoucí gól Karase. Domácí odpověděli už za devět minut zásluhou Mráčka a o jejich vítězství 2:1 rozhodl v poslední minutě, v době, kdy už hosté hráli bez vyloučeného Martina Puchmajera, hlavou Rott. I Dobříš tak bude muset ještě v posledním kole bojovat o udržení v soutěži.

V dalších zápasech skupiny E smetly Daleké Dušníky doma Rožmitál 6:0 a Milín si odvezl dva body ze hřiště vedoucího Chlumce, kde zvítězil 4:3 po penaltovém rozstřelu.

Z výhry se ve skupině D radovaly i Sedlčany B, které si po přestřelce odvezly všechny body z Mnichovic, kde udolaly svého soupeře 6:4. A udržely se na jedenáctém místě tabulky.

Hráč Dobříše Robert Talůžek
Tah s Talůžkem přinesl vítězství