Rakovník odjížděl na hřiště Milína s tím, že ho domácí celek na domácím hřišti přejede. Zvlášť, když si jasný vládce střeleckých tabulek Gabriel tentokrát obul i gólové kopačky a šance pouze nevytvářel. Už za čtvrt hodiny dal Zachovi dva góly a Milín zaslouženě vyhrál jasně 4:0. Je tak na nejlepší cestě udržet druhé místo v tabulce.

SK Hřebeč - Mnichovohradišťský SK 2:4 (1:3), KP, 13. 5. 2023
Krajský přebor: Hřebeč přidala další výhru, slaví i Sokoleč a Tuchlovice

Utkání bylo z pohledu domácího celku v pohodě. „Krom prvních deseti minut jsme měli zápas pod kontrolou. Soupeř neměl za celý zápas jedinou vyloženou příležitost. Rakovník přijel s cílem udržet nulu a hrozit z brejků. Ve druhé půli jsme opět neproměnili několik příležitostí a z naší strany nebyl druhý poločas tak kvalitní, jako ten první,“ řekl předseda Milína Miroslav Obdržal.

„V dost okleštěné sestavě jsme zápas nezvládli. Milín má ve svých řadách několik nadstandardních hráčů, v prvním poločase dominoval a potrestal všechny naše chyby. Musíme se připravit na dalších zápas mnohem zodpovědněji a zvládnout ho,“ burcuje stoper Petr Kýzl na klubových stránkách hostů před důležitým utkáním s posledním Královým Dvorem.

I. B třída: Nová Ves pod Pleší porazila doma Rožmitál pod Třemšínem
V Nové Vsi vyzrála zkušenost nad mládím. Jince ovládly divokou přestřelku

V Milíně mají naopak jiné starosti. Vzhledem k papírově schůdnějšímu losu chce zvládnout poslední tři koly, aby se udržel na druhé místě. „Je naším cílem na něm skončit, aby nám byl nabídnut případný postup výš,“ prohlásil Obdržal. Zejména v duelech s Novým Strašecím a Velkou Dobrou pomůžou i druhému regionálnímu celku Podlesí, které by už mělo mít rovněž záchranu jistou, ale zaváhání obou těchto konkurentů by bralo všemi deseti.

Milín – Rakovník 4:0 (3:0)

Branky: 12. a 16. Gabriel, 32. Maršík, 52. M. Obdržal ml. ŽK: 1:2. Rozhodčí: Chalupa – Poklop, Babák. Diváci: 200.

Milín: Kubík – Maršík (65. Maršík), Mazuch, J. Obdržal, Kvída – M. Obdržal ml. (57. Zákoucký), Pohořálek, Rom, Kunc – Bican (65. Vrkoč), Gabriel.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...