„Penalta se nedá nedat, ale jen špatně kopnout,“ prohlásil o ní jeden z nejslavnějších fotbalisté na světě Brazilec Pelé a přesně takhle to dopadlo i ve Voticích. Hosté mohli jít do vedení, nicméně obrovskou šanci z puntíku zahodili a vzápětí přišla nejkrutější daň. Po rychlé akci otevřela skóre největší hvězda domácích Ondřej Vrzal, jenž si připsal 109 startů v nejvyšší soutěži.

„Pak už jsme jen dobývali. Soupeř si zápas zkušeně pohlídal a určitě ho podržel gólman,“ smutnil trenér Podlesí Marek Branžovský. Jeho svěřenci si vytvořili několik slibných příležitostí, všechny ale skončily na výtečném Tůmovi, který měl lví podíl na výhře Votic. A bylo tomu tak i po obrátce. Domácí navíc po dvaceti minutách hry druhého poločasu přidali druhou branku zásluhou Navrátila a dokráčeli si pro vítězství.

SK Hřebeč - FK Bohemia Poděbrady 4:2 (2:1), KP 13. 11. 2021
Spartak Příbram je půlmistrem, Libušínu nedal šanci. Slepička má už 21 gólů

Podlesí tak ukončilo měsíc trápení. Od domácí výhry nad Mníškem pod Brdy přišly tři porážky venku, na vlastním hřišti remíza s Nelahozevsí a vítězství vě větrné loterii nad Novým Strašecím. „Je možné, že jsme hráli s kvalitnějšími soupeři, které hráli ve špičce,“ přemítal kouč Branžovský. Za pravdu mu dává tabulka, neboť jeho svěřenci prohráli na půdě druhého a třetího týmu a bod uhráli doma se šestým celkem. Celkově bude Podlesí vstupovat do jarních odvet ze čtvrté pozice.

Votice - Podlesí 2:0 (1:0)

Branky: 23. Vrzal, 65. Navrátil. ŽK: 1:1. Rozhodčí: Hanák. Diváci: 70.

Podlesí: Molnár - Vohradský, Mišun (39. Šrajn), Buch, Vojtišek, Nezník (64. Trefný), Drašnar, Šlapák, Hájek, Valta, Havelka.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...