„Myslím, že jsme podali nejlepší jarní výkon. Hlavně v prvním poločase, kdy jsme si vytvořili spoustu šancí,“ prohlásil kouč Josef Blažek.

Jeho svěřenci v první půli uhlídali všechny komárovské střelce a navíc sami udeřili, když pět minut před přestávkou otevřel skóre Daniel Hájek. „Škoda, že naše vedení nebylo vyšší, protože šance jsme na to měli. Přesto jsme byli v dobré pozici. Hráče jsem o přestávce upozorňoval, aby si dali pozor hlavně na začátek druhé půle,“ přiznal kouč.

Ovšem to se nestalo, když už dvě minuty po změně stran srovnal Mojdl. Rozhodující moment přišel krátce po hodině hry, kdy vstřelil druhý gól hostů Petráš a Podlesí už odpovědět nedokázalo. „Udělali jsme dvě chyby, které soupeř potrestal. V posledních zápasech jsme neměli optimální formu, ale od tohoto výkonu se můžeme odrazit. Čeká nás však další těžký duel s Klecany,“ uvedl Blažek.

Právě Klecany si s chutí zastřílely v Petrovicích, odkud si odvezly vysoké vítězství 9:2. A tak jediným zástupcem Příbramska, jenž si připsal body do tabulky, byly Tochovice, které na domácí půdě porazily Jílové 5:2.

Ilustrační foto.
Milín čeká v semifinále Sparta
Fotbalista Příbrami Jan Matoušek
Jan Matoušek: Slovácku jsme pomohli svými chybami