Gólová show se v Podlesí rozjela přitom až po přestávce. V úvodním dějství volaly po otevření skóre pokusy Šrajna, Vohradského či Šlapáka, ale všechny skončily na brankáři Šídlovi. „Do utkání jsme vstoupili dobře. Byli jsme hodně aktivní a myslím, že do dvacáté minuty jsme měli vést 3:0. Své šance jsme ale neproměnili a měli jsme strach, aby zápas nedopadl jako s Rakovníkem, když jsme hráli na jednu branku a nemohli jsme dát gól,“ obával se trenér Josef Blažek. S varováním přišli i hosté, jejich pokus z přímého kopu ale skončil na břevně.

Černé myšlenky domácího kouče se proměnily v realitu hned po přestávce, kdy se Kralupy dostaly do vedení zásluhou Glogase. V dresu Podlesí se ale probudil jarní superhrdina Vohradský, který ihned srovnal. Přetahovaná pokračovala dál. Celku od řeky Vltavy vrátil výhodu z penalty Mařík, avšak fantom domácího celku zachránil svůj tým i podruhé. Vítěznou trefu obstaral po centru Mezera a oslavy mohly propuknout naplno.

Milín podruhé v sezoně deklasoval Nové Strašecí.
Milín jako Chuck Norris. I jeho se bojí Bubáci

„Věděli jsme, že tu kvalitu máme, že se nám daří, ale góly prostě nepřišly. Nastoupili jsme tedy do druhého poločasu a po chvíli jsme inkasovali. V tento moment bych vyzdvihl výkon celého mančaftu, který se zvedl a chtěl to otočit. To jsme dokázali a zaslouženě jsme vyhráli. Myslím ale, že jsme měli zvítězit daleko větším rozdílem,“ mínil kouč Podlesí Blažek.

„Domácí vyhráli zaslouženě, vytvořili si více šancí. Vzhledem k tomu, že jsme ale dvakrát vedli, tak jsme zklamaní, že nemáme alespoň bod. Na to, jak máme zkušené mužstvo, se to za stavu 2:1 dalo zahrát lépe,“ uvedl vedoucí kralupského týmu Luboš Černý.

Podlesí – Kralupy nad Vltavou 3:2 (0:0)

Branky: 57. a 69. Vohradský, 79. Mezera – 54. Glogas, 58. Mařík.

Podlesí: Zykán – Vohradský, Mišun, Buch, Vojtíšek, Šrajn (92. Branžovský), Drašnar, Šlapák, Mezera, Hanáček (59. Skočdopole), Trefný.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...