Nadějný úvod v jejich podání sliboval konečně případný zvrat v sezoně, že by se mohlo začít dařit. Dvě trefy Vohradského v úvodu zápasu dostaly Podlesí do slibného náskoku. Těsně před odchodem do šaten se ale začal hroutit, když první brankou v zápase snížil domácí Wágner. Jíloviště se dostalo do utkání, nad kterým začalo mít postupně převahu.

Deset minut po přestávce srovnal Soldát, který využil střetnutí dvou hráčů Podlesí a bez problémů skóroval. „Smutné kino. Jak jsme se na sezonu připravili, tak se nám to vrací ve fotbale,“ posteskl si trenér Marek Branžovský.

Příbram vyhrála v Praze 3:2
Příbram ve šlágru kola malého fotbalu potopila Koráb

I s remízou by hosté odjížděli z menšího hřiště v Jílovišti rozhodně spokojeni. Sám kouč poznamenal, že bod by měl v jejich případě bodu zlata. Jenomže přišel závěr zápasu, špatná komunikace mezi brankářem a obráncem, čehož využil opět Wágner, který poslal míč do prázdné brány. Aby toho nebylo málo, tak obrat domácích stvrdil ještě Siegl gólem z penalty.

„Dostali jsme góly jako hlupáci, opět. Pořád stejné dokola. Takové nedostávají ani žáci. Jsme v takovém rozpoložení, že fakt dostáváme úplně hloupé góly,“ štvalo trenéra Podlesí. „Děláme chyby a nejhorší na tom je, že se jich dopouští ti nejzkušenější na hřišti, kteří by měli v téhle fázi naopak tým držet,“ dodal vzápětí.

Kouč Chlumce Zdeněk Staroba (v černém) musel skousnout první porážku se svým týmem v nové sezoně. Milín vyhrál 2:0.
Duel gigantů: Milín vynuloval dosud suverénní Chlumec. Došlo na vyřizování účtů

Podlesí by se v případě výhry dotáhlo na rozdíl jednoho bodu k Jílovišti, takhle si ho ale nechalo utéct. Z devíti zápasů vyhrálo jediný, což se pochopitelně projevuje na morálce týmu. „Na fotbal si teď moc hrát nemůžeme. Teď to musíme urvat silou vůle, zodpovědností a těmahle věcmi, což se neděje. Nejde, , aby byl klid. Pořád se o tom bavíme, komunikujeme o tom, ale přestává být už sranda. Když ale vím, že nejsem v dobrém rozpoložení, tak si nesmím hrát na fotbalistu,“ glosoval Branžovský.

Jeho svěřenci chtěli ze tří zápasů s Jinočany, Jílovištěm a dohrávce s Novým Strašecím získat šest bodů. Zatím mají jediný a zbývá poslední zápas, který se bude hrát ve středu odpoledne. „Teď máme nůž na krku a doma už musíme zabrat,“ uvědomoval si kouč. Případná ztráta s týmem, který je jako jedná z mála v tabulce pod Podlesím, by byla pro jeho svěřence hodně zdrcující.

Vestec – Podlesí 4:2 (1:2)

Branky: 43. a 84. Wágner, 55. Soldát, 89. Siegl (p) – 6. a 18. Vohradský. ŽK: 2:3. Rozhodčí: J. Beneš – A. Beneš, Týče. Diváci: 60.

Podlesí: Molnár – Vohradský, Mezera (83. Skočdopole), Buch, Vojtíšek, Drašnar, Šlapák, Jiránek (67. Jiránek), Havelka, Bublík, Hanáček.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...