Vedoucí Jince v předposledním kole překvapivě ztratily, když prohrály s Počepicemi, tentokrát už další klopýtnutí nepřipustily. „Po zápase s Třebskem jsme měli zraněné hráče, kteří nemohli hrát,“ objasnil předseda Martin Vůjtěch příčiny porážky.

Tentokrát už ale byli hráči lídra okresu v pořádku a v Dublovicích si došly nejen pro vítězství. „Na poslední zápas jsme byli kompletní a diktovali tempo hry vstříc půlmistrovské dokopné, kde bylo co slavit,“ nastínil Vůjtěch.

Příbram v malém fotbale podlehla doma Staropramenu 2:7.
Příbramské vyrovnání nahecovalo Staropramen. Pražané jsou v čele

Důvodů k oslavám bylo mnoho. „Máme první flek i nejlepšího střelce soutěže Lukáše Drába se 13 zásahy,“ rozplýval se předseda Jinců. „Chtěl bych poděkovat celému týmu a trenérovi Jiřímu Hausnerovi. Do jarní části půjdeme s cílem postoupit,“ prohlásil Vůjtěch směrem k druhé polovině sezony, která odstartuje v březnu.

Hned další tři zápasy skončily rovněž výsledkem 4:1 a ve všech případech se radovali hosté. Březnice otočila duel s poslední Kosovou Horou v druhém poločase. Spartak malinko přibrzdila snižující branka Nového Knína v závěru poločasu a Příbrami musel dodat jistotu až dvěma zásahy Jeník. Kdo přišel na fotbal v Počepicích až po přestávce, viděl vše podstatné. Všech pět gólů totiž padlo až po změně stran. Vedení domácích trvalo jen čtyři minuty, pak začaly úřadovat Sedlčany.

Podlesí uzavřelo podzim porážkou ve Voticích.
Nedáš, dostaneš! Podlesí zahodilo penaltu, ztrestala je hvězda soupeře

Penalta určila ráz zápasu v Bohutíně, kde se díky ní domácí dostali do vedení, které o chvíli později navýšil Bartoš a Litavan si dokráčel pro vítězství. Na jedinou dělbu bodů došlo v Rosovicích, kde se muselo jít až do penalt. V nich byli úspěšnější hráči Sokola a na poslední chvíli v rámci podzimu odskočili poslední Kosově Hoře.

Nejvíce gólů, šest, padlo v Třebsku a všechny do přestávky. V úvodní čtvrthodině byli produktivní domácí a dostali se do vedení 4:0. Hosté korigovali až před odchodem do šatem díky Gaschovi, který v rozmezí vstřelil dvě branky a zadělal na drama. Trhové Dušníky ale už potřebnou kontaktní branky nepřidali a nakonec prohráli 2:4.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...