Nástup jako hrom měly Luhy proti Třebsku. Z první dvou střel se dostaly do dvoubrankového vedení a obě trefy se postaral David Bohuněk. Nejprve hlavičkou po rohu a následně nádhernou výstavní ranou zpoza šestnáctky. „Musím se sám pochválit, protože se mi povedl. Za vápnem jsem si přebral balón a z první jsem ho trefil pod břevno,“ popsal gólovou situaci z 19. minuty nejlepší střelec víkendu. Sparta se následně rozjela a do poločasu rozhodla o výhře, když vedla už 5:0.

Sparta po prohře v Březnici vyhrála doma nad Třebskem 6:1.
Okresní přebor: Luhy rozstřílely Třebsko. Počepice zvládly záchranářský duel

Autor hattricku David BohuněkAutor hattricku David BohuněkZdroj: archiv Davida BohuňkaNa další gól si domácí museli počkat až na konec zápasu a opět byl v akci Bohuněk, který dostal přihrávku z poloviny hřiště, následně udělal kličku přibíhajícímu obránci a na závěr obstřelil brankáře. Zkompletoval tak hattrick. Místo gejzíru radosti ale pouze zvedl ruku nahoru a předvedl omluvné gesto. „Ani jsem z toho hattricku neměl radost. Budu na něj vzpomínat, že jsem ho ani neslavil,“ komentoval suše Bohuněk.

Nová Ves pod Pleší je na jaře doma stoprocentní.
I. B třída: Milín měl zápas blbec, Nová Ves vyhrála duel o šest bodů

Paradoxem je, že měl právě moc nechybělo k tomu, aby hrál za Třebsko, nakonec se ale po konci v Rožmitálu přesunul do Luhů, aby splnil slovo. V týmu soupeře má ale hodně kamarádů včetně trenéra, jemuž se narodilo dítě a tak Bohuněk odmítal slavit hattrick. „Bylo mi blbé tam pobíhat a nějak oslavovat. „Nechtěl jsem ani jemu ten den pokazit a měli mezi sebou dobré vztahy a zůstali kamarádi,“ objasňoval autor tří gólů. Sparta Luhy díky němu zabrala a po nepovedeném prvním jarním zápase získala tentokrát doma tři body.

Promo Kanonýr Deníku