Nečín dlouho trápil lídra okresního přeboru a svedl s ním vyrovnanou partii v souboji Sokolů, který si den před tím připomínal Památný den z roku 1941, kdy gestapo pozatýkalo 1 500 činovníků. Už se schylovalo k tomu, že by domácí duel s favoritem dotáhli alespoň do penaltového rozstřelu. V 89. minutě ale zachránil Trhové Dušníky druhým gólem v zápase Gregořica.

Lídr tak udržel vedení v tabulce, neboť v sobotu Jince porazily doma Sedlčany C. Hattrickem za sedm minut rozhodl o výhře domácích Lukáš Dráb. Tatran snížil až po přestávce Davidem Krůtou na 1:4 z jeho pohledu. Poslední slovo si vzal ale Molnár.

Střeleckou formu, zdá se, našel Jan Chyle z Počepic, kterému to v říjnu pálí. Hosté ale museli duel v Kosově Hoře otáčet po úvodní trefě Vyskočila. O chvíli později už ale vedli, když se dvakrát trefil Chlasták. Po obrátce se našel pouze jediný střelec a to Pudil.

Podlesí doma stále drží domácí neporazitelnost.
Podlesí připsalo povinnou výhru. Herně lepší Spartak vytěžil bod

Kdo přidává v posledních týdnech jeden gól za druhým, je Stanislav Soldát. Posledně hattrick, tentokrát dva zásahy a je z toho rázem průběžné třetí místo v tabulce střelců za duem z Dublovic. „Možná to značí nějakou střeleckou formu. Spíš mi ale kluci začali dávat průnikové přihrávky a ocitám se sám před brankářem a situace se vyřeší snadno. Stejně tak padly i góly proti Třebsku,“ komentoval autor dvou branek Březnice. Druhá se ukázala jako vítězná, protože Chytka v závěru z penalty připravil Petráně o nulu. „Možná jsme se rozehráli, sehráli se, kádr se ustálil a vše si začíná sedat,“ uvažoval Soldát, který nestíhá moc tréninky a jezdí pouze na zápasy.

Další atraktivní duel na obě strany se odehrál v Novém Kníně, kam přijely Dublovice. Nejlepší střelec okresu Vondrák zůstal tentokrát na suchu. Zdatně ho zastoupil Vystyd se dvěma góly, který se vyrovnal v minisouboji domácímu Havelkovi. Navrch však přidal vítěznou trefu a hosté díky němu poskočili o tři místa v tabulce na šestou pozici.

Milan Škoda starší
Škoda starší stále hraje. Kterému ze synů bude fandit ve vzájemném utkání?

Jediné střetnutí mezi Bohutínem a Luhy musely rozhodnout až penalty. Rovná přítomná stovka diváků si užila hektický závěr. Po 85 minutách hry vedli hosté 1:0, nakonec však po uplynutí základní hrací doby svítilo skóre 2:2, kdy Jun z penalty poslal zápas do následného rozstřelu. V něm ale hosté vyhořeli a Švehlu nepřekonali ani jednou. Bonusový bod tak bral Bohutín.

Po třech porážkách zabral i Spartak, který doma rázně ukončil sérii tří proher. Rosovice se dostaly do vedení, ale ještě do přestávky srovnal Prýmek a po změně stran se hrálo prakticky na jednu bránu. Domácí čtyřmi zásahy razantně daly najevo, že tři body zůstanou v Příbrami.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...