Trhové Dušníky by nejraději na poslední dva duely zapomněly. Oba souboje na čele tabulky totiž se soupeři vysoko prohrály. Nejprve minulý týden doma s Jincemi 0:4 a nyní v Sedlčanech dostaly ještě o gól více. Vyjma C-týmu Tatranu udělal výsledek největší radost právě vedoucímu celku, který si dal za cíl skončit po podzimu na prvním místě.

„Lhal bych, kdybych neřekl, že naše pozornost směřovala i do Sedlčan. Čím větší bodový polštář máme, tím více klidu mohou mít hráči na kopačkách. Příští zápas s Třebskem nebude nic jednoduchého, ale věřím, že ho zvládneme za tři body,“ prohlásil předseda lídra okresního přeboru Martin Vůjtěch. Jince si doma snadno poradily s Rosovicemi, které porazily vysoko 6:0.

Nová Ves pod Pleší porazila Čisovice 2:1.
V Nové Vsi padly dvě červené karty. Chlasták spasil Petrovice

Jejich příští soupeř Třebsko na poslední chvíli vyválčil bod v Nečíně. Třikrát musel dotahovat náskok domácích a naposledy se mu podařilo srovnat krok v 89. minutě díky Vlasatému. Hosté ale následně vyhořely v penaltovém rozstřelu, kdy proměnili pouze jeden pokus oproti domácím čtyřem.

„Myslím, že remíza zasloužená. Soupeř měl výbornou obranu a po našich chybách se dočkal branek. Zbytečné dvě penalty z naší strany. Škoda, že jsme na konci druhé půle nepřidali více gólů, ale aspoň za ten jeden můžeme být vděční,“ konstatoval David Glogar, který se zapsal mezi střelce ve třicáté minutě.

Dublovice prohrály důležitý souboj v Březnici. Domácí už sice vedli 3:0, ale hosté se dokázali vrátit na rozdíl jediné branky a to dokonce dvakrát. Po zásahu Buriana na konečných 4:3 už ale nestihli fotbalisté Sokola srovnat a vynutit si penalty.

Podlesí doma ztratilo první body. S Nelahozevsí remizovalo 2:2
Podlesí sklapla Csaplárova past. Spartak a Sedlec slaví vysoké výhry

Porážka navíc zapříčinila, že se Dublovice propadly v tabulce ze čtvrté na sedmou pozici. Vyjma Březnice je přeskočila rezerva Spartaku Příbram, která porazila Počepice díky parádnímu vstupu do zápasu, a také Nový Knín. Ten už v poločase vedl nad Luhy 3:0 a po přestávce přidal pojistku Rada.

Nejvíce gólů ve třináctém kole padlo v Kosově Hoře, kde zvítězil Bohutín. Divoká přestřelka se odehrála už v první půli, kde padlo osm z celkových deseti gólů. „Trošku divoké utkání. Chybělo nám poměrně dost hráčů. Zápas byl o proměňování šancí a rozhodla ho psaáž mezi 18. a 24. minutou, kdy se nám podařilo vstřelit čtyři branky. Gólová exploze nás na chvíli ukolébala, čehož domácí využili, ořevzali iniciativu a dvěma góly, z nichž jeden byl dot laciný, snížili na 3:5,“ podotkl předseda a kapitán hostů Jan Bittner. Hosté postrádali osm hráčů Na trávníku řádil zejména Petr Petřík, který už v poločase stihl zaznamenat hattrick a po přestávce přidal ještě jednu trefu, díky které se nakonec stal Kanonýrem víkendu.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...