Pazdera působil během své kariéry především v mateřském Zlíně, kde zastával i funkci kapitána. V létě roku 2017 pak přestoupil do Baníku Ostrava, kde zpočátku nastupoval pravidelně, ale v letošním ročníku už jeho vytížení tak časté nebylo a poté, co mu v zimě skončila v ostravském klubu smlouva, se obě strany rozešli.

Dvaatřicetiletý fotbalista, jenž nejčastěji nastupuje na pozici pravého obránce tak byl volným hráčem a nové útočiště nakonec našel v právě v Příbrami, kde tak rozšíří svou dosavadní sbírku 122 ligových startů. Hlavně by měl ovšem klubu pomoci v boji o záchranu v nejvyšší soutěži.

S příbramským mužstvem rovněž momentálně trénují i dva turečtí záložníci. Jednatřicetiletý Aydin Yilmaz a třiadvacetiletý Erdi Sehit. Oba hráči, kteří dříve působili i ve velkoklubech, jakými jsou Galatasaray Istanbul, respektive Fenerbahce Istanbul, jsou u Litavky na testech ze Sakaryasporu, celku z druhé turecké ligy.

Všichni tři zmínění by měli být připraveni nastoupit už do prvního přípravného utkání, které Příbram sehraje v rámci Tipsport ligy v sobotu s Jabloncem. Hrát se bude od 13 hodin na umělém trávníku v Horních Počernicích.

Sedlčanský závodník Martin Macík se svým kamionem dál bojuje s nástrahami Dakaru 2020
Ztráta jedné pozice? Ještě nejsme ani v půlce, hlásí Macík po páté etapě
Trenér 1. FK Příbram Roman Nádvorník.
Nádvorník: Úkolem číslo jedna je nebýt poslední, pak baráž