Nebylo to na závěr žádné galapředstavení. Na všech hráčích už je vidět únava z dlouhé sezóny, která byla letos prodloužena o nadstavbu. Slávisté navíc působili až do čtvrtfinále v Evropské lize.

Fotbalisté Slavie se radují ze zisku mistrovského titulu.
Slavia slaví titul! Stačila jí remíza v Ostravě. Je to úleva, řekl Trpišovský

Právě na úspěšné tažení fotbalovou Evropou vzpomněl i Jaroslav Tvrdík. „Fantastická sezóna. Neskutečný zápas se Sevillou, fantastický obrat v Genku, vyrovnaný zápas v Chelsea,“ vzpomínal slávistický boss na ty nejvýznamnější body sezóny v pozápasovém rozhovoru pro televizní stanici O2 Sport.. „Pro mě je to nejsilnější sezóna ve Slavii,“ přiznal.

Nejprve fotbal, potom oslavy

Na oslavy je však ještě čas. Slavii totiž ještě čekají dvě důležitá utkání. Tím prvním bude středeční pohárové finále, v němž si podruhé během pár dnů zahraje proti Baníku Ostrava. „Oslavy necháme na příští týden. Double je jeden z našich snů. Myslím, že oslava v Edenu příští týden bude fantastická,“ věští Tvrdík.

Sezóna ještě neskončila a fanoušci se už netrpělivě ptají na posily pro tu příští, v níž by si Slavia ráda zahrála Ligu mistrů. Tvrdík ale jejich očekávání krotí. „Pro nás největší posilou bude udržet současný kádr. Strašně důležité by pro nás bylo, abychom udrželi Tomáše Součka,“ přeje si.

Hráči Sparty se radují z gólu proti Jablonci.
Sparta doma udolala Jablonec. Rozhodli obránci