Svěřenci Massima Odda nepotvrdili v duelu roli favorita a po pěti výhrách v řadě přišli o vítěznou sérii, když na hřišti třináctého týmu tabulky pouze remizovali 1:1. Zároveň nevyužili možnost dostat se na pohárové příčky.

Hráčům Udine nevyšel již vstup do zápasu a už v sedmé minutě prohrávali po gólu Ivana Radovanoviče. Krátce před přestávkou se ale partě okolo Antonína Baráka podařilo srovnat. Po akci, kterou rozjel Jankto, si srazil za záda vlastního gólmana míč Nenad Tomovič. 

Po přestávce se očekávalo, že favorit střetnutí převezme otěže do svých rukou, utkání otočí a odveze si další tři body. Lepším týmem na hřišti však byli domácí, kteří však svou převahu nedokázali zužitkovat a klání tak skončilo smírně 1:1. 

Antonín Barák odehrál celé utkání, ale prosadit se nedokázal, a po sérii tří zápasů, ve kterých vstřelil čtyři branky, vyšel tentokrát na prázdno. Do statistik se zapsal pouze v závěru duelu, kdy po taktickém faulu uviděl od rozhodčího žlutou kartu, která znamená stop pro nadcházející zápas.

Jakub Řezníček
Řezníček se stěhuje do Olomouce! Nechci dopadnout jako Mahmutovič, ujišťuje
JE TO TADY! Úvodním prologem začala Rallye Dakar 2018. Členové týmu Big Shock Racing se cítí dobře, jsou po první etapě spokojeni a věří, že v následujících dnech se jim bude dařit.
Sedlčanský tým Big Shock Racing vstoupil do 40. ročníku slavné Rallye Dakar