„Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychle jsme se ujali vedení 2:0. Ve 36. minutě se mi podařilo přidat třetí gól, čímž začala pětiminutovka, během které padly ještě další tři branky. Na bleskové snížení Plzně jsem odpověděl svou druhou brankou, která bych řekl, že byla zlomová, i přestože jsme do půle ještě jednou inkasovali. Pro diváky to musel to být chaos. Ve druhé půli jsme přidali pátou branku a bylo rozhodnuto. Byli jsme lepší a zaslouženě jsme vyhráli,“ zhodnotil zápas Dominik Mašek.

Přestože byl jedním z hrdinů střetnutí, svůj výkon nepřeceňoval. Naopak vyzdvihl týmový úspěch. „Za góly jsem rád, ale spíše si cením vítězství. Dokázali jsme totiž Plzni uštědřit první venkovní porážku v sezoně. Mé trefy nebyly zase tak složité U první jsem jen musel rychle zareagovat na teč a usměrnit míč do sítě, při druhém gólu jsem dorážel pokus Davida Bartka,“ řekl Mašek.

Při svém hodnocení nezapomněl zmínit ani fanoušky vršovického celku, kteří opět vytvořili parádní atmosféru a hnali své miláčky za vítězství. „Bylo vyprodáno a hrálo se ve skvělé atmosféře. Diváci nás hnali za vítězstvím a zaslouží si velké poděkování. Hrát v takové atmosféře je něco neuvěřitelného. Jsem rád, že jsme divákům udělali radost a společně jsme to zvládli,“ zakončil Mašek.

Zápas FNL České Budějovice - 1. FK Příbram 1:2.
Slepička prodloužil vítěznou sérii!