Po přednášce fyzioterapeutky Marie Ludvíkové, která byla určena pro mládežnické trenéry a týkala se správného provádění tréninkových cviků, se dostalo tentokrát na hráče příbramského celku.

Díky navázání spolupráce s finančním konzultantem Jiří Kopeckým byla pro fotbalisty připravena přednáška o tom, jak správě nakládat s financemi nebo jak správně sestavit pojištění, což je u profesionálních fotbalistů velmi důležité.

Bylo tak zodpovězeno několik otázek. Jak efektivně hospodařit? Jak správně řešit, z pohledu pojistky, časté pracovní úrazy? Nebo jak se nejlépe připravit na konec kariéry? U celého A-týmu vzbudilo velmi přínosné sezení obrovský zájem a hráči odcházeli spokojeni se spoustou nových a velmi užitečných informací.

„O sport a především fotbal se velice zajímám. Chtěl jsem nejen nabídnout fotbalistům z Příbrami své služby, ale také zároveň podpořit klub v cestě za návratem do nejvyšší soutěže. Jsem rád, že jsme se s Tomášem Větrovským domluvili ke spokojenosti obou stran,“ zdůvodnil spolupráci s 1. FK Příbram Jiří Kopecký.

„Děkuji Jiřímu Kopeckému za zájem o náš klub. Je to velice inteligentní a pracovitý člověk, který může být lidem z klubu, hráčům či fanouškům velice užitečným,“ řekl s potěšením marketingový manažer příbramského celku Tomáš Větrovský.

Fair-play. Funguje na Příbramsku fair-play?
Cena fair-play? Zaslouží si ji nejen hráči, ale také funkcionáři
Ilustrační foto
Andrea Kossányiová ovládla s Prostějovem Český pohár!